Te-ai gândit vreodată că poți să te bucuri de vacanță la plajă și de teatru online în același timp? Platforma PiciordePlay aduce spectacolul la tine acasă, la terasă sau chiar cu tine în vacanță!

Pe 27 iunie de la ora 19:00, poți viziona live online piesa de teatru “Extraconjugal”, o comedie foarte apreciată și premiată, scrisă de Neil Simon, unul dintre cei mai efervescenți dramaturgi americani contemporani. Spectacolul va fi disponibil în variantă înregistrată până la finalul zilei de 7 iulie, pe PiciordePlay.

În rolurile principale îi vei admira pe George Constantinescu și pe Andreea Mateiu, care a câștigat Premiul pentru cea mai bună actriță la Comic 7B Festival de Teatru Buzău și Premiul pentru interpretare feminină la FITIC (Festivalul Internațional de teatru independent, Constanța, 2021).

Extraconjugal” este o comedie modernă ce ridică o întrebare importantă: “Ce faci atunci când simți că nu ți-ai trăit viața?”. Piesa lui Neil Simon examinează ce implică procesul de maturizare și de plafonare, conștientizarea propriilor limitări și perspectiva morții. Așadar, criza vârstei mijlocii este o sursă nelimitată de inspirație în teatru.

Însurat, gentil și fără experiență în adulter, Barney vrea să se alăture revoluției sexuale înainte de a fi prea târziu. Acesta are peste 40 de ani, o căsnicie frumoasă, 2 copii și o afacere de succes, dar criza vârstei mijlocii îl îndeamnă să-și pună în practică fanteziile și să aibă o aventură cu o altă femeie. Ce o să iasă din toată treaba asta? Vei descoperi pe 27 iunie.

PiciordePlay – Aducem spectacolul la tine acasă!

Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: