A venit vacanța mult așteptată, iar copiii curioși au ocazia să-și descopere pasiunile în cadrul unui altfel de after school!

Fundația Calea Victoriei organizează școli de vară pentru adolescenți, în lunile iulie și august. Atelierele se desfășoară timp de o săptămână, iar temele au fost alese în funcție de preferințele, pasiunile și provocările pe care le au adolescenții în prezent: actorie, descoperirea vocaţiei, stil vestimentar, debate, scriere creativă, fotografie, public speaking, asumarea propriei autenticităţi.

Școlile de vară au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, din Bulevardul 78, Sector 2, București, în grupe de 15-20 de persoane, interactivitatea, dialogul, exprimarea creativităţii şi a opiniilor personale fiind încurajate.

Lectorii noştri sunt profesionişti cu experienţă în lucrul cu adolescenţii, dornici să ajute tinerii să îşi dezvolte talentele, să îşi potenţeze abilităţile, să îşi depăşească temerile şi să îşi gestioneze mai bine emoţiile, fiecare prin metodele specifice domeniului său de expertiză.

Aruncă o privire pe lista de școli de vară pe care le-am pregătit pentru adolescenți și alege ce i se potrivește și ne vedem la Fundația Calea Victoriei.

Lectorii noştri urmăresc mai ales formarea şi antrenarea gândirii critice şi stimularea curiozității şi a inițiativei personale.

 Până acum, peste 2.000 de elevi și liceeni din Bucureşti s-au bucurat de cursurile şi evenimentele Fundației Calea Victoriei.

Toţi participanţii vor primi la ultima şedinţă certificate de participare care atestă abilităţile dobândite şi tehnicile învăţate la curs.

Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura