Asociaţia Internaţională a Scriitorilor şi Editorilor a ales Transilvania ca destinaţie pentru ediţia 2015 a atelierului pentru scriitori – The Horror Writer´s Workshop.

Organizaţia l-a invitat pe cunoscutul autor şi editor american Richard Thomas ca instructor al evenimentului care va avea loc în perioada 16-23 iulie, în satul Şimon (lângă Bran).

“Vizita nu numai în Transilvania, ci şi în România, reprezintă pentru un scriitor de literatură horror un vis. România este cufundată în foarte multe legende şi povestiri care cu siguranţă ne vor hrăni imaginaţia şi vor lasă urme pe toată durata vieţii. România, în ansamblu, reprezintă o destinaţie obligatorie pentru toţi cei care scriu ficţiune“, a declarat Tausha Johnson, directorul The Horror Writer´s Workshop, Transylvania şi preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Scriitorilor şi Editorilor.

Asociaţia Internaţională a Scriitorilor şi Editorilor, cu sediul în Spania, a găzduit numeroase ateliere de scriere creativă în Europa şi SUA. Misiunea organizaţiei este de a conecta scriitori şi editori din toată lumea şi de a promova plăcerea de a citi şi scrie.

Pentru ediţia 2015 a atelierului de scriere creativă, instructor va fi Richard Thomas, autor a peste 100 de povestiri în reviste şi antologii de top şi a patru romane.

The Horror Writer´s Workshop, Transylvania este cu siguranţă atelierul de scriere care va oferi atât scriitorilor începători cât şi celor consacraţi o perspectivă semnificativă asupra genului horror şi asupra industriei editoriale. Organizatorii evenimentului asigură că activităţile zilnice specifice atelierelor vor fi îmbinate cu excursii în locuri istorice şi cu timp suficient pentru scriere şi critică. Potrivit organizatorilor, toţi scriitorii vor pleca cu cel puţin un material editabil şi suficientă inspiraţie pentru o viaţă întreagă.

Mai multe informaţii despre The Horror Writer’s Workshop, Transylvania, pe site-ul: www.workshopwriters.com.

Share.

About Author

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura