Autorii publicați la editura Tritonic Teodora Matei, Lucian-Dragoş Bogdan și Daniel Timariu participă la East European Comic Con 2024 și pot fi găsiți de către public la Romexpo, începând de vineri, 19 aprilie, până duminică, 21 aprilie, pe Aleea Artiștilor. Scriitorii vor fi acolo pentru a discuta despre cărțile lor, pentru a oferi autografe și a face poze cu cititorii. În cele 3 zile ale evenimentului, vizitatorii vor găsi la stand volume de sine stătătoare, serii, volume de povestiri, volume colective, genurile prezente acoperind o mulțime de gusturi, de la SF, fantasy, polițist până la romance.

„Pentru mine, 7 e un număr norocos. Având în vedere că aceasta e a șaptea ediție de Comic Con la care particip (2018-2023 – București, 2019 – Cluj, 2023 – Iași), sper că va fi una dintre cele mai reușite. Împreună cu Lucian și Daniel, abia așteptăm să stăm de vorbă cu vizitatorii despre genul SF, Fantasy, polițist sau romantic. Le vom recomanda volume de sine stătătoare, volume de povestiri, serii sau volume colective. Ne-am încărcat stilourile cu cerneală pentru autografe, am golit memoria telefoanelor pentru poze cu prieteni mai vechi sau mai noi. Nu uitați: 19-21 aprilie, East European Comic Con (Romexpo), stand F0 (vizavi de zona poze + autografe actori).” Teodora Matei

„În 2016 am participat pentru prima dată cu stand de autor pe Aleea Artiștilor de la East European Comic Con. Mă veți găsi și anul acesta acolo, alături de Teodora Matei și Daniel Timariu, cu seriile noastre SF, fantasy, polițiste, romanele de dragoste, volumele colective și antologiile în care ne-au apărut povestiri. Ca de obicei, vă așteptăm cu chef de vorbă, cu autografe, fotografii și nelipsita tombolă. Pe lângă toate acestea, eu vă aștept și cu noul meu volum de povestiri SF, „Timpul curge spre Mandalay”, ce va fi lansat la acest eveniment.” Lucian-Dragoș Bogdan

„East European Comic Con este un eveniment cu totul excepțional. Îmbină cultura pop, a filmelor cu supereroi, a jocurilor video cu cea a fanilor anime, manga sau k-pop, fără a pierde din vedere nici o clipă partea literară a culturii pop: romanele și benzile desenate. Îndrăgesc foarte mult atmosfera incendiară a Comc Conului, vibrația sa tinerească, un amestec de performeri, artiști, visători, oameni care iubesc arta și care au ales să o trăiască la modul personal, ieșind din confortul digitalizării. Alături de Teodora Matei și Lucian-Dragoș Bogdan ne vom integra și noi acestei convenții prin romane și povestiri science-fiction, fantasy, horror și polițiste.” Daniel Timariu

Teodora Matei (Elena Teodora Mateiu) s-a născut în 1971 la Ploiești, a debutat literar în 2012 și, de atunci, a scris numeroase povestiri și cărți în genurile SFFH, crime și romance. Textele sale au fost incluse în numeroase antologii și volume colective. Împreună cu Lucian Dragoș Bogdan, a realizat antologia Schițe de iubire (2018). Cărțile sale se găsesc pe site-ul editurii Tritonic.

Lucian-Dragoș Bogdan s-a născut în 1975 la Alba Iulia. A fost caricaturist, a lucrat în IT, marketing și vânzări, recuperarea copiilor cu dizabilități și are propria firmă de produse handmade. A debutat literar în 1991 și, de atunci, a scris numeroase povestiri și cărți în genurile SFFH, crime și romance. Textele sale au fost incluse în numeroase antologii și volume colective. împreună cu Teodora Matei, a realizat antologia Schițe de iubire (2018). Prima sa traducere a apărut în Grecia, în volumul BalkaNoir (2018). Cărțile sale se găsesc pe site-ul editurii Tritonic.

Daniel Timariu (n. 1972) a debutat cu povestiri science-fiction în anul 2014 în revista Helion și Gazeta SF. A publicat în revistele: Argos, Fantastica, Gazeta SF, Helion, Iocan, Nautilus, Revista de suspans, Știință & Tehnică, Zin. Este cunoscut pentru seria urban-fantasy Tenebre, din care fac parte romanele Tenebre. Cărțile sale se găsesc pe site-ulediturii Tritonic.

*** 

Editura Tritonic datează din 1993 când prima editură – Tritonic Media a fost înființată.

Tritonic Books a preluat brandul în 2011 și a dezvoltat colecțiile academice și de ficțiune.

Tritonic Books este structurată în două mari direcții:

Carte academică (aproximativ 100 de titluri noi pe an) – având câteva colecții importante: Comunicare Media (din 1999), Sociologie, Asistență socială, Antropologie, Istorie, Smart Books (colecția de management și marketing), Istorie, Uniunea Europeană, Instituții și politici publice, Studii de securitate, Științe politice, Administrație publică, Psihologie, Sens (colecția de eseuri).

Autorii colecțiilor academice sunt profesori sau cercetători din importante centre universitare ale țării: București, Timișoara, Cluj, Oradea, Iași, Sibiu, Craiova etc. Tritonic publică preponderent autori români, dar și traduceri.

Carte de ficțiune (aproximativ 30 de titluri noi pe an) – structurată în patru mari colecții: Mystery & thriller, SF & Fantasy, Cașmir (romane de dragoste) și LIT (colecția de literatură).

Tritonic online:

Website: https://www.tritonic.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/tritonic.editura/

Instagram: https://www.instagram.com/tritonicbooks/

Share.

About Author

Avatar photo

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura