Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță cel de-al șaptelea week-end al proiectului „Cei trei fantastici”. La acest sfârşit de săptămână, cei trei protagonişti vă propun o întâlnire specială, în care vor depăna amintiri ale unor momente importante din bogata lor carieră. Constantin Cotimanis  (vineri, 29 mai), Cristian Șofron (sâmbătă, 30 mai) și Victoria Cociaș (duminică, 31 mai) fac parte din acea categorie rară de actori care s-au apropiat cu același entuziasm și talent de scena de teatru și de camera de filmat. Nu ratați ocazia să vă lăsați purtați într-o călătorie de poveste într-un trecut fascinant.

Constantin Cotimanis în „Ultimul Don Juan”

Constantin Cotimanis, Bebe, cum îi spun prietenii, a trecut, în cariera sa bogată în teatru și în film, de la comicul savuros la introspecția psihologică a personajelor sale cu naturalețe și cu seriozitate. La Nottara îl puteţi vedea în spectacole precum Ultimul Don Juan, în regia lui Petre Bokor, sau Totul e relativ, în regia lui Felix Alexa, iar în cinematografie vi-l amintiți, cu siguranță, în filme precum Asfalt tango, în regia lui Nae Caranfil, Amen, în regia lui Costa Gavras, sau din serialul PRO TV de succes Vlad.

Cristian Sofron în Figaro

Actor de televiziune și de teatru, director al Teatrului Odeon, Cristian Șofron este în familia Teatrului Nottara din 1986, cu toate că prima sa apariție pe scena teatrului nostru a fost încă de când avea 12 ani, în spectacolul O lună la țară, în regia lui George Rafael. Eleganța și rafinamentul cu care își construiește rolurile sunt trăsături definitorii ale stilului său, fie în teatru, fie în film – a jucat în peste 30 de filme și seriale, printre care legendarul Toate pânzele sus, în regia lui Mircea Mureșan.

Victoria Cocias în Thailanda

Cu toate că afinitatea sa merge, mai degrabă, în direcția scenei de teatru, Victoria Cociaș a îndrăgit și universul pe care îl deschide actoria de film. Astfel, o regăsim în filme care au făcut istorie în cinematografia românească, precum: Noiembrie, ultimul bal, în regia lui Dan Piţa, E pericoloso sporgersi, în regia lui Nae Caranfil, Binecuvântată fii, închisoare, în regia lui Nicolae Mărgineanu, Trei zile până la Crăciun, în regia lui Radu Gabrea, un rol pentru care a fost distinsă, alături de Constantin Cojocaru, cu o Menţiune Specială pentru interpretare, în cadrul TIFF 2012.

Fiecare dintre cei trei actori vă provoacă la o întâlnire online, pentru o discuție liberă despre povești din spatele cortinei. În spatele fiecărui spectacol pe care îl vedeți pe scenă, există un alt spectacol, al întâmplărilor din culise, al momentelor neprevăzute, neașteptate, cărora actorii și colegii de la tehnic trebuie să le găsească soluții pe loc.

Cei „trei spectatori fantastici” vor putea intra în dialog cu actorul preferat de la ora 19.00, prin intermediul aplicației ZOOM ce poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop. Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care cei trei spectatori vor putea vorbi cu actorul preferat despre teatru și culisele lui, despre problemele din jur, vor râde și vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur. Întâlnirea își propune să anuleze distanțele și să creeze senzația de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată.

Cei trei spectatori vor fi aleși într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi „fantastici” va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitați să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi „cei trei spectatori fantastici”, care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

În urma acestor întâlniri „fantastice” se va realiza un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulți dintre spectatorii noștri.

Share.

About Author

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura