UPDATE – Câștigătorii sunt:

Comentariul nr.15 – Cristina Alexandru

Comentariul nr. 4- Gabriel Parepeanu

Comentariul nr.6 – Andrei Bădică

Comentariul nr. 3 – Mihai Tanasie

Felicitări! Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@bookhub.ro pentru a stabili cum intrați în posesia premiilor.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la concursurile viitoare!

 

În perioada 1 august – 1 noiembrie 2019, Editura Herald împreună cu librăriile partenere, îti oferă șansa să redescoperi cât de importantă este lectura în viața și în dezvoltarea noastră personală și modul în care cărțile ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Cărțile ne pot face mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți, si, de ce nu, să avem propria noastră viziune despre lume și viață.

„Cărti deschise pentru minti deschise” va rămâne întotdeauna cel mai bun și mai sincer îndemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoaștere, de redescoperirea identității și a propriilor valori, o sursă inepuizabilă de inspiratie si înțelepciune. Pentru că suntem împreună în acest demers de căutare a celor mai relevante răspunsuri la întrebări existențiale, precum:  Cum să ne trăim viața de zi cu zi în armonie cu noi înşine şi cu ceilalţi? Cum ne găsim calea în viată? am adus pe rafturile librăriilor o colecție de 30 de lucrări care să motiveze și să inspire.

Descoperă acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Arta de a trăide William HartBenedictus Deus de Meister EckhartCăi ale fericirii de Joseph CampbellDieta spirituală de Allan PercyMuntele tăcerii de Kyriacos MarkidesMathnawi de RumiPovestea filosofiei de Will DurantPe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Mate.

Împreună cu Editura HERALD oferim 4 titluri, alese de noi special pentru cititorii împătimiți de istorie și filosofie. Cărțile sunt:

  • Eseu despre prejudecăți sau Despre influența opiniilor asupra moravurilor și fericirii oamenilor de Paul Henri Dietrich, Baron D´Holbach
  • Etruscii – Civilizații dispărute de Lucy Shipley
  • Mintea. O scurtă introducere în filosofia minții de John R. Searle
  • Povestea filosofiei. Viețile și ideile celor mai importanți filosofi occidendali de Will Durant

Răspundeți la următoarea întrebare și veți intra automat în tragerea la sorți. Vor fi patru câștigători, fiecare dintre norocoși primind unul dintre cele patru titluri.

Vă doriți cel puțin unul dintre cele patru titluri. Care este motivul principal pentru care vreți să-l citiți?

Perioada de concurs: 20 – 26 august 2019.

Tragerea la sorți a câștigătorului: în cursul dimineții de 27 august 2019.

Numele câștigătorilor vor fi anunțate pe site și pe pagina de facebook a Bookhub.ro.

Nu se acceptă mai multe răspunsuri de pe aceeași adresă de e-mail.

Succes tuturor participanților!

Share.

About Author

21 de comentarii

  1. ,,Mintea. O scurtă introducere în filosofia minții,, de John R. Searle-deoarece dealungul timpului a devenit o enigmă acest sistem care ne pune în mișcare organismul.

  2. Theodora Bulai on

    Dintre cele 4 volume , cel mai mult mi-as dori sa citesc “Mintea” . După ce al citit cărți medicale despre creier și despre tot ce se întâmpla din punct de vedere științific acolo, o abordare filosofica nu poate decât completa imaginea .

  3. Mihai Tanasie on

    Mintea, pentru ca de multe ori imi pun intrebari legat de minte si cu siguranta, ca voi gasi lucruri bune in aceasta carte!

  4. GABRIEL PAREPEANU on

    Mi-as dori sa citesc Povestea filosofiei… Doresc sa inteleg omul occidental in intregul sau. Gandurile, visurile, esecurile si realizarile omului european sunt cele ale stramosilor nostrii. Ca sa ma cunosc pe mine (mai bine!) trebuie sa ii inteleg pe ei!

  5. Etruscii – ca să-mi (re)consolidez cunoştiințele dobândite în facultate despre civilizațiile vechi.

  6. Andrei Bădică on

    Mi-aș dori “Etruscii – Civilizații dispărute” de Lucy Shipley, deoarece vreau să îmi împrospătez memoria despre acest popor.

  7. Catalina Ghitulescu on

    “Eseu despre prejudecati” pentru ca acestea ne afecteaza mecanismele gandirii.

  8. Adriana Elena Stanescu on

    Mi-as dori sa citesc “Eseu despre prejudecati” pentru ca traim intr-o lume in care tot ce facem este ghidat de ce gandesc cei din jur, fara a tine cont de ce ne face pe noi fericiti. Pentru ca judecam faptele si actiunile celor dinjurul nostru prin prisma propriilor “setari”

  9. Ionel Annamaria on

    Având în vedere că trăim într-o lume în care prejudecățile ne pândesc la tot pasul, indiferent că acestea sunt de diferite naturi(legate de religie, de etnie , de cultura unui anumit popor). Este foarte ușor să judeci după prejudecăți și astfel mi-ar plăcea să citesc cartea “Eseu despre prejudecăți” .

  10. Daniela Dragomir on

    Etruscii- întotdeauna am fost fascinată de tot ce a existat înainte…. înainte de mine, in alte timpuri și spații! De copil,am citit mereu și m-am format că adult, înțelegând, că,da,e important prezentul,dar totul trebuie să aibă o bază în trecut, care sunt rădăcinile și ce s-a mai păstrat… cuvinte vechi, obiecte descoperite,civilizații dispărute,dar mai ales cultura lor!

  11. Buzoianu Radu on

    Mi-ar plăcea să citesc “Mintea. O scurtă introducere în filosofia minții”, pentru a vedea părea autorului în ceea ce privește liberul arbitru.

  12. Cristian P. on

    Cred că mi-ar plăcea să citesc “Eseu despre prejudecăți sau Despre influența opiniilor asupra moravurilor și fericirii oamenilor” de Paul Henri Dietrich, Baron D´Holbach, deoarece este interesant de aflat care este opinia autorilor referitoare la prejudecăți și cum influențează acestea fericirea.

  13. AVRAMESCU VIOREL on

    Sunt profesor de filosofie si pentru mine intalnirea cu marii ganditori ai acestei lumi, in paginile cartilor “Povestea filosofiei”si ” Mintea -o scurta introducere in filosofia mintii” repezinta o provocare, cu atat mai mult cu cat si eu lucrez la o carte despre inceputurile filosofiei, cand procesul de mitomorfoza a devenit autoreflexia unei fiinte aflata intre ceva si neant….

  14. Alina Ioana on

    Mi aș dori să câștig cartea ” Mintea” , deoarece aș dori să aflu și alte opinii legate despre cel mai controversat subiect , și bineînțeles, lucruri noi.

  15. Cristina Alexandru on

    “Mintea. O scurtă introducere în filosofia minții”, am citit prezentarea cartii pe siteul editurii, mi se pare foarte interesanta tema si autorul, domeniul sau de cercetare.

  16. Ma atrage in mod special ,,Povestea filosofiei. Viețile și ideile celor mai importanți filosofi occidendali”. As citi cu placere o asemenea sinteza pentru a-mi reimprospata si imbogati cunostintele.

  17. “Povestea filosofiei”, pentru a înțelege mai bine/regăsi farmecul acesteia (de câte ori am studiat-o în liceu și la facultate, mă seducea o idee, un principiu, dar nu prea mult, căci făceam cunoștință cu altele; devenisem o eternă îndrăgostită, ceea ce nu era deloc rău).

  18. Aleg ‘Mintea. O scurtă introducere în filosofia minții’ pentru ca imi.plac titlul.si.coperta. Mintea este un.domeniu fascinant, inepuizabil.

  19. Istoria filozofiei, pentru că este un taram necunoscut de mine si m-ar interesa sa-l batatoresc !

  20. Urhut Maria on

    Mi-ar plăcea să citesc filozofia minti voi gasi lucruri bune in acesta carte!

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura