În această duminică, de la ora 10:30, la Gulliver – Teatrul Familiei Tale, iubitorii de povești se vor întâlni cu mult îndrăgita „Cenușăreasa” și a ei fascinantă aventură transformatoare.

Întâlnirea cu acest titlu clasic reprezintă oportunitatea de a descoperi cunoscuta poveste a Cenușăresei într-un nou registru și într-o nouă lumină a înțelegerii întâmplărilor. Jocul păpușilor, combinat și completat cu jocul actoricesc, promite o experiență artistică specială, după cum mărturisește însuși regizorul spectacolului, Ciprian Huțanu. Acesta destăinuie faptul că întâlnirea cu trupa de animaţie a Teatrului ”Gulliver” a constituit prilejul de a aborda basmul clasic din poziția confruntării cu imaginile-clișeu pe care cinematografia și televiziunea le inoculează spectatorului tânăr și matur, deopotrivă.

Astfel, regizorul declară că „Cenușăreasa”, titlu care greu suportă reinterpretări de esență, a reprezentat provocarea pe care a acceptat-o alături de Teatrul Gulliver, iar căutările lui primordiale s-au îndreptat către o renunțare la înțelegerea întâmplărilor, altfel decât spectatorul, avizat sau neavizat, şi-ar imagina la intrarea în sala de teatru.

Distribuția spectacolului este compusă din actorii: Elena Marin, Cosmin Cosma, Gina Geru, Ramona Păuc şi Aurelian Iorga. Vocile cântecelor cu rezonanţă Disney aparţin artiştilor Cristina Bleandură, Florin Bobei şi corului Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Întregul decor şi construcţia păpuşilor de dimensiuni umane sunt realizate de scenograful Vlad Tănase, iar muzica ce conferă întregului spectacol o atmosferă aparte, este semnată de compozitorul gălățean Eugen Dan Drăgoi. Grafica digitală, ce completează întregul decor de poveste, este concepția lui Andrei Cozlac.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura