Editura Corint anunță cu entuziasm lansarea noului nostru podcast, #BineDeStiut, care promite să fie puntea dintre tainele vremurilor apuse și curiozitatea voastră nemărginită.

În adâncurile istoriei, unde fapte și legende se împletesc, ne străduim să descoperim adevărul pentru a înțelege prezentul. Dezlegăm secretele epocilor de demult, ghidați de cei mai avizați naratori ai trecutului.

În fiecare episod, ne vom adânci în povești nespuse și dezvăluiri surprinzătoare. Nu este doar un simplu podcast, este o călătorie în inima timpului, un ghid pentru toți cei dornici să înțeleagă și să aprecieze nuanțele complexe ale trecutului.

Primul sezon se deschide miercuri, 1 noiembrie 2023, la ora 19,00, iar gazda va fi Simona Preda, istoric, Brand Manager Corint.

Vom vorbi despre mituri și legende și vom încerca să descoperim adevărul din spatele lor, împreună cu istorici și scriitori de prestigiu. Georgeta Filitti, Marian Coman, Tudor Vișan-Miu, Sorin Cristescu, Florian Banu, Mihai Burcea, Florin-Răzvan Mihai, Sorin Turturică și Andrei Pogăciaș sunt numai câțiva dintre cei care au răspuns invitației de a explica prin intermediul microfonului nostru ceea ce ar fi #BineDeStiut din trecutul tumultos și ne-ar ajuta să înțelegem mai bine lumea de azi.

Casa podcastului #BineDeStiut va fi pe blogul Editurii Corint, dar va fi disponibil și pe Spotify, Youtube, Apple Podcasts și pe Podcastul Google.

Invităm pasionații de istorie, dar și toți iubitorii de povești bine spuse, să se aboneze la #BineDeStiut pe platformele preferate de podcast, pentru a fi la curent cu cele mai recente dezvăluiri și discuții.

Îi invităm pe toți cei care doresc să ne lase sugestii, recomandări, propuneri de subiecte sau de invitați, să ne scrie cu încredere pe adresa de email special creată pentru această comunitate podcast@edituracorint.ro.

Suntem nerăbdători să ne întâlnim în comunitatea #BineDeStiut și să descoperim împreună poveștile care au modelat lumea în care trăim!

Cu entuziasm,

Echipa #BineDeStiut

Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura