Volumul LANGE. MEDICINĂ DE FAMILIE. MANUAL DE TRATAMENT ȘI PROFILAXIE ÎN AMBULATORIU poate fi comandat cu o reducere de 40% în perioada 17 octombrie – 24 noiembrie 2017. Prețul special de 119,95 lei este valabil doar în intervalul campaniei, iar volumele comandate astfel vor fi livrate începând cu data de 25 noiembrie 2017.

 

Campania se desfășoară pe site-urile Editurii ALL, www.all.ro și MedLibris, librărie online brărie on-line specializată în carte medicală, administrată de Grupul Editorial ALL.

Adresele exacte unde unde se pot plasa precomenzi sunt: https://goo.gl/6wbCtE și https://goo.gl/RD1C9j

 

LANGE. MEDICINĂ DE FAMILIE. MANUAL DE TRATAMENT ȘI PROFILAXIE ÎN AMBULATORIU

Această lucrare complexă, dar foarte ușor de utilizat, prezintă cele mai frecvente simptome, probleme și boli întâlnite în ambulatoriu de medicii de familie, interniști, pediatri, dar și de alți furnizori de asistență medicală primară.

Medicina_de_familie-C1Volumul se adresează studenților mediciniști, medicilor rezidenți, medicilor de familie, dar și altor profesioniști din domeniul asistenței medicale în ambulatoriu.

Algoritmii de diagnostic și tratament pot fi accesați rapid. Datele de tratament prezentate sunt practice, specifice, inclusiv dozarea medicamentelor, efectele secundare și interacțiunile importante cu alte medicamente.

 

Inițiativa realizării manualului a pornit de la convingerea că nu există boli, ci bolnavi. Fiecare pacient este un caz unic, pe care boala îl afectează într-un mod diferit. Această carte este concepută ca o sinteză și abordează suferințele în forma în care se prezintă ele în viața reală, adică neclar, inconsistent și, deci, cu riscul de a induce confuzii în mintea medicului. Suprapunerile și mimarea acelorași simptome de către boli diverse necesită o judecată clară și o atenție susținută din partea medicului. Așadar, diagnosticul diferențial rămâne instrumentul cel mai eficient al medicului. Lucrarea este structurată în funcție de prezentările tipice ale pacientului la cabinetul medicului de familie. Cuprinde cinci secțiuni, în cadrul cărora afecțiunile sunt prezentate în ordine alfabetică:

  • Secțiunea 1 conține informații referitoare la problemele acute întâlnite cel mai frecvent;
  • Secțiunea a 2-a oferă date despre tratamentul pacienților cu boli cronice comune;
  • Secțiunea a 3-a este dedicată strategiilor de diagnostic și tratament în cazul afecțiunilor psihice;
  • Secțiunea a 4-a abordează problemele de sănătate reproductivă;
  • Secțiunea a 5-a este utilă medicilor de familie în prevenirea bolilor importante și promovarea sănătății.

 

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, în care se regăsesc lucrări importante din domeniul ştiinţelor sociale, ştiinţelor naturale şi medicinei. Printre cărţile medicale de referință, se numără Manualul Merck, Anatomia omului (Victor Papilian), o serie extinsă de manuale Harrison, etc.

Colegiul Medicilor din România recunoaște relevanța portofoliului de carte medicală al Editurii ALL. Din luna mai, 2017, Editura este acreditată de Colegiul Medicilor, iar autorii români, care publică lucrări de specialitate la Editura ALL sunt recompensați cu puncte de educație medicală continuă.

Share.

About Author

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura