Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță cel de-al optulea week-end al proiectului „Cei trei fantastici”. Artiștii Teatrului Nottara „vor merge” online acasă la spectatori și vor sta de vorbă liniștit despre teatru, despre viață, despre lucruri care ne interesează astăzi pe toți, vor putea să se descopere reciproc și să se cunoască, altfel decât în sala de teatru.

La acest sfârșit de săptămână, protagoniștii sunt: Isabela Neamţu (vineri,  5 iunie), Rareş Andrici (sâmbătă, 6 iunie) și Laura Vasiliu (duminică, 7 iunie).

Isabela Neamtu in Magnificul

Dedicată actoriei, profesie prin care caută să descopere adevărul despre ceilalți, dar și despre ea însăși,  Isabela Neamțu știe că doar prin deschidere și generozitate poți să te bucuri pe deplin de această artă. O regăsim, cu aceeași neobosită curiozitate de a explora stări și experiențe noi, și pe scena teatrului – la Nottara, în spectacole de succes, precum: MOLIÈRE | ERÉILOM, în regia lui Roman Feodori, Disputa, în regia lui Vlad Massaci –, și în film, unde a colaborat cu regizori precum: Adrian Sitaru, Nicolae Mărgineanu, Bobby Păunescu. A făcut parte din distribuția scurtmetrajului Vintage, în regia Dianei Ramona Gavea și a Ligiei Ciornei, selecționat la Cannes în 2017.

Rares Andrici in Mentorul

Matur, analitic, dar și cu un fin simț al umorului, Rareș Andrici, una dintre cele mai puternice voci ale tinerei generații de actori, știe că talentul trebuie întotdeauna susținut de o muncă intensă, constantă. Îl puteți vedea în roluri de substanță, complexe, în spectacole precum Triburi, în regia lui Vlad Cristache, Fiul cel mare, în regia Elenei Nevejina, MOLIÈRE | ERÉILOM, în regia lui Roman Feodori. Este pasionat și de actoria de film, despre care spune că te ajută să îți depășești anumite limite. A jucat în filmul Bacalaureat al lui Cristian Mungiu, câștigător al premiului pentru regie la Cannes, în 2016.

Laura Vasiliu in Moliere

Laura Vasiliu imprimă oricărui personaj interpretat o notă specială de sensibilitate, delicatețe și feminitate. Celebritatea, atât pe plan național, cât și internațional, și-a câștigat-o prin rolul Găbiței din filmul 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, în regia lui Cristian Mungiu şi premiat la Cannes în 2007 cu Palme d’Or şi la Festivalul de Film de la Stockholm pentru Cel mai bun film. Faima de care s-a bucurat nu i-a răpit din modestia și finețea e o definesc.

Fiecare dintre cei trei actori vă provoacă la o întâlnire online, pentru o discuție liberă despre povești din spatele cortinei. În spatele fiecărui spectacol pe care îl vedeți pe scenă, există un alt spectacol, al întâmplărilor din culise, al momentelor neprevăzute, neașteptate, cărora actorii și colegii de la tehnic trebuie să le găsească soluții pe loc.

Cei „trei spectatori fantastici” vor putea intra în dialog cu actorul preferat de la ora 19.00, prin intermediul aplicației ZOOM ce poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop. Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute, timp în care cei trei spectatori vor putea vorbi cu actorul preferat despre teatru și culisele lui, despre problemele din jur, vor râde și vor încerca să se deconecteze împreună de la atmosfera de panică din jur. Întâlnirea își propune să anuleze distanțele și să creeze senzația de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată.

Cei trei spectatori vor fi aleși într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatorii săi „fantastici” va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitați să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi „cei trei spectatori fantastici”, care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

În urma acestor întâlniri „fantastice” se va realiza un montaj cu cele mai interesante dialoguri, care va fi postat pe pagina de facebook a Teatrului Nottara, pentru ca atmosfera bună să ajungă la cât mai mulți dintre spectatorii noștri.

Share.

About Author

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura