Cursuri noi, lectori noi, timpuri noi, evenimente noi şi, mai ales, energie nouă! Este ceea ce îți oferim în luna octombrie, la Fundația Calea Victoriei.

Alege cursul sau atelierul preferat şi ai ocazia să călătoreşti în colţuri de lume diferite, să afli poveşti nespuse, să înveţi să te organizezi, să te dezvolţi, dar cel mai important să-ţi faci timp pentru pasiunile tale.

Timpul este cea mai prețioasă resursă de care dispunem, iar lectorul Alin Comșa te va ajuta să-l gestionezi eficient. Vei învăța cum la cursul Time management – Life management: Cum îmi stabilesc obiectivele?, din 4 octombrie. Tot la acest capitol al organizării intră și locuința, motiv pentru care din 5 octombrie începe o nouă ediție a Atelierului de Design Interior cu Adriana Popescu.

Dacă îți era dor de lectorul nostru Sorin Lucaci, avem o veste bună pentru tine! Începe un curs nou din 5 octombrie Călătoria eroului: drumul spre împlinire, iar trainer-ul și coach-ul Andreea Ionescu începe o nouă serie a celebrelor Seri de meditație: relaxare, introspecție, inspirație, joia, de la 19:30.

Fiecare întâlnire cu filosoful Mario Barangea reprezintă un prilej de încântare și de bucurie, așa că te invităm să participi la cursul Cinci mari cărți ale filosofiei: curente moderne, o continuare a celor susținute până acum, din 6 octombrie.

Vocația, educația financiară și inteligența emoțională sunt subiecte care ne preocupă, motiv pentru care lectorii noștri Liliana Păduraru, Irina Chițu și Roxana Nourescu te așteaptă, în luna octombrie, la cursurile Cum să-ți găsești vocația (9 octombrie), Cum să îmi gestionez mai bine banii (10 octombrie) și Atelier online de Inteligență Emoțională (11 octombrie).

Civilizația europeană prin intermediul a 10 capodopere este tema pe care ți-o propune istoricul Monica Neațu, din 16 octombrie, iar artistul botanic Irina Neacșu te așteaptă în luna octombrie cu un curs nou – Florile în istoria picturii europene și transatlantice, din 18 octombrie.

Pentru că știm că-ți plac actoria și atelierele susținute de actrițele Dorotheea Petre, Irina Ungureanu și de actorul Ionuț Kivu, am programat noi întâlniri. Din 18 octombrie începe Atelierul de dicție și vorbire, iar din 20 octombrie cursul Dezvoltarea încrederii prin tehnici de actorie.

Nu există emoții pozitive și negative. Există doar emoții care ne definesc, iar psihologul Florina Cioagă te va ajuta să înțelegi mai bine ce se întâmplă cu tine atunci când treci prin anumite experiențe, în cadrul atelierului Cum să ne gestionăm emoțiile într-un mod sănătos, din 23 octombrie.

Arhitectura orașelor în care locuim sau cea a celor pe care le vizităm ne fascinează și cu cât o înțelegem mai bine, cu atât suntem mai conștienți de spațiul în care trăim, așa că arhitectul Augustin Ioan abia așteaptă să te întâlnească la cursul Estetica arhitecturii: De ce arhitectura este şi stranie şi fascinantă?, din 30 octombrie.

Doamnele au avut întotdeauna un cuvânt important de spus în societate, chiar dacă uneori nu a fost vizibil, iar istoricul Simona Preda abia așteaptă să-ți spună povestea Femeilor celebre din istorie, la cursul care începe în 24 octombrie. De cealaltă parte, istoricul Tudor Vișan Miu a pregătit un atelier despre Aristocrații României de la pașoptiști la postbelici, din 31 octombrie.

Toate detaliile despre cursurile și evenimentele din luna octombrie organizate de Fundația Calea Victoriei sunt pe site-ul www.victoriei.ro

***

Fundația Calea Victoriei este singurul loc în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 16 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 78 500 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6.500 de de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

***

PROGRAMUL LUNII OCTOMBRIE

  1. Atelier de comunicare non-conflictuală, din 3 octombrie, cu Bruno Demaille – FIZIC, la sediu
  2. Avatarurile lui El Greco, din 3 octombrie, cu Cosmin Ungureanu – ONLINE, live
  3. Life management – Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?, din 4 octombrie, cu Alin Comșa – FIZIC, la sediu
  4. Atelier de DESIGN INTERIOR, din 5 octombrie, cu Adriana Popescu – FIZIC, la sediu
  5. Călătoria eroului: drumul spre împlinire, din 5 octombrie, cu Sorin Lucaci – FIZIC, la sediu
  6. Seri de Meditaţie: relaxare, introspecţie, inspiraţie, din 5 octombrie, cu Andreea Ionescu – ONLINE, live
  7. Cinci mari cărţi ale filosofiei: curente modern, din 6 octombrie, cu Mario Barangea – FIZIC, la sediu
  8. Cum să îţi găseşti vocaţia, din 9 octombrie, cu Liliana Păduraru – FIZIC, la sediu
  9. Cum să îmi gestionez mai bine banii: Atelier de educaţie financiară, din 10 octombrie, cu Irina Chițu – ONLINE, live
  10. Atelier online de Inteligenţă Emoţională, din 11 octombrie, cu Roxana Nourescu – ONLINE, live
  11. Civilizaţia europeană prin intermediul a zece capodopere, din 16 octombrie, cu Monica Neațu – ONLINE, live
  12. Atelier de dicţie şi de vorbire, din 18 octombrie, cu Ionut Kivu/Irina Ungureanu – FIZIC, la sediu
  13. Florile în istoria picturii europene şi transatlantice – atelier teoretic, din 18 octombrie, cu Irina Neacșu – ONLINE, live
  14. Dezvoltarea încrederii în sine prin tehnici de actorie, din 20 octombrie, cu Dorotheea Petre – FIZIC, la sediu
  15. Cum să ne gestionăm emoţiile într-un mod sănătos, din 23 octombrie, cu Florina Cioagă – ONLINE, live
  16. Femei celebre din istorie, din 24 octombrie, cu Simona Preda – ONLINE, live
  17. Estetica arhitecturii: De ce arhitectura este şi stranie şi fascinantă?, din 30 octombrie, cu Augustin Ioan – ONLINE, live
  18. Aristocraţii României, de la paşoptişti la postbelici, din 31 octombrie, cu Tudor Vișan-Miu – FIZIC, la sediu
Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura