Editura Crux Publishing, în parteneriat cu Bucharest Geek Hub și AIVImedia.hub, vă invită la evenimentul de lansare a romanului Fantasy Confesiunile domnului Freejoy, de Șerban Andrei Mazilu și Andreea Sterea. Evenimentul va avea loc vineri, 11 august, începând cu ora 19.00, la Bucharest Geek Hub (Strada Covaci, 6, București). Invitatul special este scriitorul George Cornilă, iar moderatoarea evenimentului este Iulia Dromereschi, traducătoare și jurnalistă culturală.

Pentru a face lucrurile și mai interesante, îi încurajăm pe toți participanții la eveniment să se pregătească pentru această seară specială și să vină îmbrăcați în costume specifice perioadei interbelice. Tema petrecerii este „Gangsters & Mimsies” – în ton cu atmosfera cărţii. Toți pasionații de cosplay au posibilitatea de a se înscrie la un concurs unde creativitatea și originalitatea le pot aduce premii interesante, puse la dispoziție de Crux Publishing, Bucharest Geek Hub și magazinul Miss Tic.

Romanul Dark Fantasy Confesiunile Domnului Freejoy este al treilea volum în limba română semnat de scriitorul Andrei Mazilu și titlul de debut al Andreei Sterea. Romanul face parte din multiversul construit de Andrei Mazilu, odată cu seria Cronici din Voss.

În Deuxterre, tărâm în care practicile religioase și oculte sunt interzise prin lege, iar autoritățile îi arestează chiar și pe curioși, prezența misteriosului domn Ruan Freejoy este pe cât de ironică, pe-atât de necesară. Investigând un lanț de sinucideri ciudate, Adelind Ness se vede nevoită să accepte târgul cu acest bizar negustor „de antichități” pentru a descoperi adevărul.

Împreună cu el și alte personaje la fel de neobișnuite, tânăra arhitectă este prinsă într-o aventură plină de enigme și pericole, entități din alte lumi și răspunsuri care nu fac decât să genereze și mai multe întrebări. Totul culminează cu o confruntare pe care nu și-ar fi imaginat-o niciodată.

 Șerban Andrei Mazilu este scriitor și co-fondator al editurii Crux Publishing. După debutul în Statele Unite cu romanul The Angellove Society: Crux, publică în limba română romanele clockpunk Anotimpul pumnalelor și Jocul necromanților (ambele din seria Cronici din Voss). Înclinația sa pentru fantastic, horror și supranatural îi aduce mențiuni și recenzii pozitive din partea criticii și autorilor români de gen, astfel încât publică o povestire, Misterele din Sparktower, în antologia de colecție Metamorfoze,  alături de titani ai literaturii fantastice: H. P. Lovecraft, Robert E. Howard, Guy de Maupassant, Arthur Conan Doyle și alţii.

Andreea Sterea le este mai bine cunoscută cititorilor Crux ca persoana din spatele editurii: co-fondatoare și editor-șef. De-a lungul timpului, Andreea a publicat zeci de articole de opinie, prezentări de carte și critică literară, având o rubrică permanentă – #traiestefantastic – în revista EgoPHobia. S-a remarcat ca traducătoare și coordonatoare de colecție (traducând, printre altele, texte semnate de Robert E. Howard, Saki, Walpole și alții). Romanul Confesiunile domnului Freejoy este titlul ei de debut și un proiect literar foarte drag.

Așadar, dacă vreți să aflați mai multe despre romanul Confesiunile Domnului Freejoy de Andrei Mazilu și Andreea Sterea, dar și să participați la o super-petrecere cosplay cu tema „Gangsters & Mimsies în interbelic”, autorii și invitații lor vă așteaptă la Bucharest Geek Hub vineri, pe 11 august, de la ora 19.00.

Nu uitați că volumul Confesiunile domnului Freejoy este disponibil pentru precomenzi cu reducere, autograf și un cadou-surpriză din partea lui Ruan până pe 13 august, inclusiv.

Pentru mai multe informații:

Website: www.cruxed.ro

Email: contact@cruxed.ro

Facebook: Crux Publishing

Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: