calatoria-in-timp-produs_galerie_mareUPDATE: după efecturarea tragerii la sorți (ajutați fiind de random.org) răspunsul câștigător este cel cu nr. 12. Felicitări câștigătorului și vă așteptăm la următorul concurs! 

Noul nostru partener, CARTEPEDIA, oferă una dintre cele mai noi apariții ale Editurii Publica, „Călătoria în timp” de James Gleick. Condiția este să răspundeți la întrebarea:

Ce reprezintă pt dvs timpul și care este soluția personală pentru o gestionare eficientă a acestuia?

Perioada de concurs: 16 – 20 octombrie 2017

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat pe site și pe pagina de facebook Bookhub.ro în dimineața zilei de 21 octombrie, până la orele 11.

Share.

About Author

16 comentarii

 1. Romina Paula on

  Eu cred că timpul este un dar, pe care noi trebuie să-l valorificăm cum știm cel mai bine. Și cum el nu se mai întoarce, trebuie valorificat la maximum. Nu știu dacă am găsit o soluție eficientă a gestionării acestuia, dar merg pe principiul „ce poți face azi nu lăsa pe mîine”. 🙂

 2. Timpul e o notiune……..care trece foarte repede, iar gestionarea lui imi da batai de cap, cateodata. Solutia este programarea lui riguroasa.

 3. Alexandra-Anamaria Cardel on

  Timpul este cea mai pretioasa resursa dupa sanatate, si o gestionez printr-o lista de prioritati.

 4. Timpul este clepsidra ce îmi măsoară viața pana în momentul în care voi fi lipsita de tot ce mi-e drag. Important mi se pare sa Îți stabilești prioritarile și astfel vei avea timp pentru toate.

 5. Timpul este un concept subiectiv si poate fi gestionat eficient prin strategii personale, adaptate la stilul nostru de viata.

 6. Andreea Pițulescu on

  Timpul e cea mai puți accesibilă dorință a oamenilor din zilele de astăzi!

 7. Timpul e cea mai valoroasa resursa si cea mai fascinanta dimensiune. Stabilirea prioritatilor mi pare si mie ca e cea mai de folos tehnica pentru a-l folosi cat mai bine.

 8. Timpul e resursa nepretuita, de neegalat si nerecuperat. Incerc sa evit multitaskingul, sa fac lucrurile bine si mai eficient, cu un consum mai mic de energie, ocupandu-ma de ele pe rand.

 9. Vintura Ana Cristina on

  Nu stiu cum sa imi gestionez timpul, cert este că atunci când citesc, nu esti nici timp, nici circumstanțe, etc, există doar magie. Soluția pentru a te simti atemporal, este să iei o carte în mână și să te lași pradă cuvintelor! 😉

 10. Timpul este poate cel mai pretios dar, din pacate multi nu suntem constienti de asta si-l risipim. Si eu am irosit mult timp, inca o fac! Insa de o perioada am inceput sa-mi fac un pic de ordine in viata si sa fiu mai productiva innfiecare zi, sa fac mai multe lucruri ai sa invat cate ceva zilnic – uneori nu reusesc sa le fac pe toate – insa am inteles ca timpul nu trece deloc la fel pentru noi, iar pentru mine timpul se masoara in momente. ?⏳

 11. Timpul este cea mai abstracta si interesanta notiune a individului modern. Am simtit asta cand am stat fata in fata cu delimitarea lui, cand mi s a spus ca mai am doar cateva luni de trait. .. Cum am gestionat ? Am trait fiecare clipa, si am reusit sa depasesc , sa gasesc o solutie problemelo rmele. Noroc, destin, ajutor….. valorifica fiecare secunda !!!!!!

 12. Timpul?Reprezintă în mare parte totul… Pentru că indiferent cât am avea tot ni se pare prea puțin! Imi fac planuri de azi pe mâine …și de obicei nici alea nu imi ies :)!

 13. Timpul pentru mine înseamnă totul, el este singurul care trece dar nu sr mai întoarce vreodată, ne rămân doar amintirile.
  Gestionarea ar fii, sa prețuim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima sa stam cu persoane iubite dau sa facem ce ne place, astfel putem ” împărți ” timpul exact ct cum vrem si cum ne place?

 14. Constantin Andra on

  Am invatat ceva trăind….ca timpul trece:)) Uneori ma inspaimanta ca trece asa repede, alteori vindeca răni. Timpul e cand prieten, când dușman…
  Nu stiu sa-l gestioneze. Il trăiesc pur si simplu.

 15. Timpul e un ochi transparent de pasare care imi priveste necontenit miscarile. E plasmuirea constiintei mele ce il vede prin ceata. Este o magie cand o clipa ivita ascunde in sine vesnicia si amaraciune cand rotatia lui merge in niciunde. Nerabdator cu ganditorii, intelegator cu indragostitii, timpul e giulgiul care ne umbreste pe toti, incet, incet, intr-o imposibilitate de a mai zari o raza de lumina… Timpul e o harta vie, care pulseaza, facandu-si fețe noi. Suferinta pentru cel singur, vrajmas pentru fericire. Timpul rasare din noi si noi curgem in timp.

 16. Pentru noi toti, timpul reprezinta o necunoscuta, o acaparare asupra noastra, care ne invaluie, determina si controleaza viata. Este o patura venita din adancul Universului sau este un concept creat doar de mintea umana? A fost creat de noi pentru a avea o mai buna gestionare a momentelor dintre apusul si rasaritul soarelui? Personal, nu incerc prea mult sa-mi gestionez timpul. De obicei, stiu in interiorul meu ce am de facut. Singurul timp pretios este acela in care citesc, imi largesc cunostintele, il petrec cu familia said intr-un loc frumos.

%d blogeri au apreciat: