Comic spontan, improvizație și bună dispoziție. Povești care se nasc pe loc, în fața spectatorilor, un spectacol pe care publicul îl creează împreună cu actorii de pe scenă.

Spectacolul IMPROFIX al Teatrului Arte dell`Anima se va juca la Sala Horia Lovinescu, a Teatrului Nottara, pe 4 octombrie, de la ora 19.00, în cadrul Proiectului „Întâlniri teatrale / NottDependent” inițiat de Teatrul Nottara, pentru a veni în sprijinul teatrelor independente, în această perioadă extrem de complicată.

Un proiect ambițios, ce reunește tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București, spectacolul de improvizație al Trupei IMPROFIX este garanția unei seri reușite. Veți râde în hohote, veți fi parte din spectacol și veți descoperi câțiva actori fantastici: Alexandru Cătănoiu, Irina Ștefan, Emanuel Bighe, Armand Crișan, Crina Lință, Cătălin Ștefan Bucur, Laura Gabriela Oana, Petru Marginean, Ioana Niculae, Teodor Abagiu, Dumitru Țui, alături de extraordinarul improvizator muzical Vlad Pasencu, sub coordonarea Mihaelei Sîrbu.

„Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar, din partea publicului, puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții”, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Un spectacol viu, plin de neprevăzut, la fel ca viața noastră, muzică, umor și mici povești picante pe care le veți savura.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Teatrului Nottara și de la casa de bilete a Teatrului Nottara, precum și de pe www.blt.ro.

Share.

About Author

Leave A Reply