Solistul concertului simfonic din această săptămână la Filarmonica de Stat Sibiu va fi unul dintre cei mai apreciați flautiști din România, cu o carieră de aproape patru decenii: Ion Bogdan Ştefănescu, solist al Filarmonicii ”George Enescu”, profesor la catedra de flaut din cadrul Universității Naționale de Muzică București și solist al Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara. Ion Bogdan Ștefănescu cântă pe un flaut marca Muramatsu, realizat la comandă, confecționat din aur 18K. Concertul va fi condus de Sergey Simakov, dirijor rus stabilit în Germania, laureat al Concursului Internațional de Dirijat “Jeunesses Musicales” (București, 2015). Repetițiile orchestrei au început în această dimineață, iar cu dirijorul Sergey Simakov, iar solistul Ion Bogdan Ștefănescu este așteptat să sosească mâine după-amiază. Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare la prețul de 40 lei – acces general (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari) la casa de bilete a Filarmonicii și online pe iabilet.ro.
Astăzi, Filarmonica pune în vânzare pachete de bilete care asigură accesul la principalele concerte și recitaluri ale stagiunii 2021/2022, la prețul de 450 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari). Oferim spre vânzare 200 de pachete de bilete în perioada 21-24 martie.
O altă noutate pe care dorim să o aducem la cunoștința dvs. și a publicului larg este posibilitatea de a face plăți folosind orice tip de card bancar la casa de bilete.

PROGRAM

?️ Joi, 24 martie, ora 19.00, Sala Thalia
CONCERT SIMFONIC
Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu
Conducerea muzicală: Sergey Simakov (Germania)
Soliști: Ion Bogdan Ştefănescu – flaut
? asCULTă:
  • Joseph Haydn – Uvertura operei „I’Isola Disabitata”
  • Carl Nielsen – Concertul pentru flaut și orchestră FS119
  • Ludwig van Beethoven – Simfonia a VII-a în la major, op. 92
40 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari)
? EXPOZIȚIE. În foaierul Filarmonicii, oaspeții noștri pot admira expoziția de artă plastică itinerată de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Turnu Roșu. Lucrările realizate de elevii școlii sunt grupate sub genericul “Carnavalul Primăverii”.
? CAMPANIE. O FLOARE PENTRU THALIA. Pe tot parcursul lunii martie, așteptăm spectatorii să aducă flori pentru a înfrumuseța sediul Filarmonicii de Stat Sibiu!
***
Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu.
Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)
Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: