La Fundația Calea Victoriei, luna februarie se anunță extrem de interesantă, cu ateliere și cursuri noi care cu siguranță îți vor stârni curiozitatea, te vor face să-ți pui întrebări sau să primești răspunsurile pe care le cauți. 

Pentru că februarie este luna în care celebrăm iubirea, ți-am pregătit cursuri speciale: din 17 februarie afli cum construiești și menții relații fericite, la Arta conversației în cuplu, cu Alina Costache.

În apropiere de Dragobete, te așteptăm la Trei lecţii despre iubire: Atelier filosofic interactiv, din 22 februarie. Te-ai întrebat vreodată câte feluri de iubire există? Află, de la Andreea Neagu și Cristina Cristea, despre semnificațiile acestuisentiment magic, pe care cu toții l-am simțit.

Vrei să te relaxezi și să-ți dezvolți creativitatea? Avem cursurile potrivite. Îți poți antrena imaginația la Atelierul de pictură: Natura statică în 4 stiluri, cu Arina Gheorghiţă și la Atelierul de scriere creativă, cu Andra Samson, curs hibrid, din 23 februarie.

Mistere, creștinism, artă teatrală, iată alte subiecte pe care le poți explora în această lună la Fundația Calea Victoriei. Începând din 8 februarie, te așteptăm la Evangheliile pierdute şi misterele lor, curs online susținut de Cristian Vechiu.  Ești pasionat de cărți? Din 9 februarie începe noul curs Spirite şi comunicarea dintre lumi în literatură, cuAlexandru Philippide, la sediu.   

Finalul de lună este dedicat artei: din 28 februarie te invităm să explorezi, alături de lectorul Cosmin Ungureanu,fascinanta Lume a lui Rembrandt. Tot din 28 februarie te așteptăm la Introducere în Istoria Teatrului European cuIonuț Kivu. De la Grecia Antică până la teatrul interbelic și postbelic românesc, poți afla mai multe despre perioadele cele mai importante, dar și despre personalități ce au marcat evoluția sa.

Întregul program al cursurilor din luna februarie la Fundația Calea Victoriei este pe site, sau pe pagina de Facebook.

***

PROGRAMUL LUNII FEBRUARIE

  1. Dostoievski şi romanele sale celebre, din 1 februarie, cu Camelia Dinu – ONLINE, live
  2. Bunele maniere şi eticheta în societate, din 7 februarie, cu Monica Neațu – ONLINE, live
  3. Evangheliile pierdute şi misterele lor, din 8 februarie, cu Cristian Vechiu – ONLINE, live
  4. Seri de Meditaţie: relaxare, introspecţie, inspiraţie, din 9 februarie, cu Andreea Ionescu – ONLINE, live
  5. Spirite şi comunicarea dintre lumi în literatură, din 9 februarie, cu Alexandru Philippide – FIZIC, la sediu
  6. Trei lumi păgâne: cum au modelat lumea GRECII, ROMANII şi ETRUSCII, din 10 februarie,cu Arina Gheorghiță – FIZIC, la sediu
  7. Terapie prin tehnici teatrale. Exerciţii introductive, psihodramă şi terapia relaţiilor, din 13 februarie, cu Irina Ungureanu – FIZIC, la sediu
  8. Arta conversaţiei în cuplu, din 17 februarie, cu Alina Costache – ONLINE, live
  9. Bijuterii arhitecturale din Micul Paris, din 21 februarie, cu Anita Sterea – ONLINE, live
  10. Atelier de pictură: Natura statică în 4 stiluri, din 21 februarie, cu Arina Gheorghiță – FIZIC, la sediu
  11. Curs de Desen: creion, cărbune, pastel, din 22 februarie, cu Teodora Vărzaru – FIZIC, la sediu
  12. Atelier de scriere creativă, din 23 februarie, cu Andra Samson – HIBRID
  13. Trei lecţii despre iubire: Atelier filosofic interactiv, din 22 februarie, cu AndreeaNeaguși Cristina Cristea – FIZIC, la sediu
  14. How to be a Lady – Exerciţii de feminitate, din 27 februarie, cu Valentina Bălașa Ario – FIZIC, la sediu
  15. Lumea lui Rembrandt, din 28 februarie, cu Cosmin Ungureanu – ONLINE, live
  16. Introducere în Istoria Teatrului European, din 28 februarie, cu Ionuț Kivu – ONLINE, live

***

Fundația Calea Victoriei este singurul loc în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 70.000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Share.

About Author

Avatar photo

Comments are closed.

Descoperă mai multe la Recenzii, interviuri și evenimente culturale ISSN 2501-9783 ISSN-L 2501-9783

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura